"La Revista Modernista" arriba a Calafell

8 de setembre de 2013

Després del seu èxit en la darrera edició de la Fira Modernista de l'Arboç, "La Revista Modernista" es podrà veure, en una versió ampliada, a Calafell el proper dissabte 14 de setembre a les 6 de la tarda

Els dies 13, 14 i 15 de setembre se celebrarà a Calafell la Festa Penedès, que vol ser un aparador de la cultura catalana de caire popular i tradicional, i, en particular, de la cultura penedesenca, on s'hi podrà trobar aportacions folklòriques de diversos pobles del Penedès.

L'Elenc hi participarà el dissabte 14 de setembre, a les 6 de la tarda, amb l'espectacle "LA REVISTA MODERNISTA". Aquest espectacle, de caire musical, ve a ser un tastet de números de l'espectacle musical “Llums del Paral·lel”, que l'Elenc va estrenar, amb gran ressò i acceptació popular, la diada de Sant Esteve del 2002.

Aquest petit recull es va originar el passat mes de maig, arran de la darrera edició de la Fira Modernista del Penedès que va acollir l'Arboç. En un principi, havia de ser representat una vegada durant tot el cap de setmana, però finalment, degut a l'èxit, ressò i la gran acceptació per part del públic, se'n varen fer fins a tres representacions.

Val a dir que, per a aquelles persones que varen veure l'espectacle a la Fira Modernista de l'Arboç, els animem a que repeteixin, ja que l'espectacle comptarà amb més del doble de números dels que es van representar a l'Arboç durant la Fira.