Qui som?

Conformada dins del teixit associatiu de la vila de l'Arboç, l'Elenc Artístic Arbocenc és una entitat cultural gairebé centenària (fundada el 1916) dedicada al foment, la pràctica, la promoció i la divulgació de l'art teatral, amb personalitat jurídica pròpia, inscrita en el Registre General d'Associacions de la Generalitat i afiliada a la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. Actualment, l'entitat està formada per una quarantena d'actors i actrius i una dotzena de persones pertanyent al cos tècnic; tots ells de diferents edats. La major part del grup prové del mateix poble. No obstant això, tothom hi té cabuda; amb exemples clars de diversos membres que venen d'altres indrets del Penedès i del Garraf.

L'entitat Està governada per una Junta Directiva que, a la vegada, dóna comptes davant l'Assemblea General de socis, si més no, una vegada l'any en celebrar l'Assemblea General Ordinària, en què s'informa principalment de les activitats, dels comptes i dels projectes, on tots els socis assistents poden formular les seves peguntes, propostes, suggeriments  i fins les seves queixes.

Poden formar part de l'entitat, no sols els actors i actrius, tècnics i col·laboradors de les obres i espectacles, sinó que també poden ser socis tots aquells familiars, amics i aficionats i amants al teatre que ens vulguin recolzar i  formar part -directa  o  indirectament-  d'aquesta  gran família, on, a més de donar-hi el seu suport, compten amb avantatges de tenir preferència a l'hora de la compra d'entrades, disposar de puntual informació dels actes i activitats que es portin a cap, poder assistir als actes de confraternitat que s'organitzen, etc.   I no cal dir que, per mitjà de la nostra pàgina web, hom gaudeix d'un amplíssim ventall de dades i informació en relació a l'Elenc. Perquè som una entitat "social"!

Ah, i si vols formar part o col·laborar amb nosaltres, no ho dubtis. Estem oberts a tothom que tingui les mateixes inquietuds que nosaltres. Tot és començar…! Pots contactar amb nosaltres clicant aquí.

I si vols fer-te soci o sòcia, clica aquí i t'informarem com fer-ho!

 

JUNTA DIRECTIVA

La Junta Directiva, a abril de 2017, està organitzada de la manera següent:

President: Josep M. Arnan Martínez
Vicepresident: Joan Serres Murtró
Secretària: María Cruz Mairal Martínez
Tresorer: Joan Mañé Campanera
Vocals: Julià Albronà Papiol
  Eva Bassa Arnan
  Ramon Pardo Cocinero
  Mercè Ribas Boronat
  Maria Goretti Vila