Gran èxit de l'Elenc durant la II Fira Modernista del Penedès

27 de maig de 2013

L'Elenc va presentar "El Ball de Can Ribot", un ball parlat de caire satíric escrit per a l'ocasió, i "La Revista Modernista", un petit tast de l'espectacle "Llums del Paral·lel", estrenat l'any 2002

En el decurs de la II edició de la Fira Modernista del Penedès, celebrada a l'Arboç els passats dies 25 i 26 de maig, l'Elenc va participar en la marató de teatre al carrer, programada en els actes de la Fira; i ho va fer amb dos espectacles:  el ball parlat "EL BALL DE CAN RIBOT" i el musical "LA REVISTA MODERNISTA".


Ambdós han resultat exitosos i han “obligat” la seva reposició; posant-se en escena el dissabte al capvespre, a la Rambla Gener, i el diumenge al migdia i al capvespre, al carrer Major.  "El Ball de Can Ribot", és un ball parlat com a tal, amb tots els ingredients que es requereix; un espectacle de curta durada, en vers, de caire satíric, en clau d'humor i, en aquest cas, escrit especialment per a aquest esdeveniment, referit -molt metafòricament- a fets i situacions locals. Val a dir que ha estat interpretat per la branca més jove dels actors i actrius del grup. Acabant amb la dansa típica de l'època benestant modernista, el minuetto; interpretat pels actors i actrius més experimentats del grup.

L'altre espectacle, de caire musical, fou un tast de números de l'espectacle musical “Llums del Paral·lel”, que l'Elenc va estrenar, amb gran ressò i acceptació popular, la diada de Sant Esteve del 2002. Aquests números, que també guardaven una relació amb l'època, van ser acollits amb entusiasme per part del nombrós públic que victorejà amb forts i llargs aplaudiments aquesta actuació.