Gran èxit en l'estrena de "Somnis del Paral·lel"

13 de novembre de 2015

L'estrena del nou espectacle "Somnis del Paral·lel" és rebut amb gran entusiasme per part del públic de l'Arboç i rodalies, que omplen la sala de gom a gom els dos dies

Coincidint amb l'inici de l'any del Centenari, el passat diumenge 1 de novembre va tenir lloc l'estrena del primer dels diversos espectacles previstos durant la celebració d'aquesta efemèride: "Somnis del Paral·lel".

L'estrena va generar en els dies previs una gran expectació, i és que cinc dies abans ja estaven totes les localitats exhaurides. Quelcom similar va passar per a la reposició que es va fer el dissabte 7 de novembre.

Amb aquest gran nombre de públic, l'acollida no podia ser millor, i els espectadors van mostrar la seva satisfacció tan en els aplaudiments com en els elogis rebuts un cop acabades les representacions, fets que van ser rebuts per part de l'Elenc amb gran cofoi i agraïment.

Tal com estava previst inicialment, es farà una nova reposició de l'espectacle el proper diumenge 27 de desembre. De fet, les persones que van acudir els darrers dies a buscar entrades i ja no en van trobar, van tenir l'oportunitat de comprar-ne per a aquest dia. Tan gran ha sigut l'acolliment que s'ha rebut per part del públic, que a dia d'avui ja s'han venut al voltant d'un 75% de les entrades per a aquesta tercera funció.

Pel que fa a l'espectacle, es tracta d'una antologia de 30 números musicals extrets de les revistes de varietats que es representaven al Paral·lel barceloní durant la primera meitat del segle passat coincidint amb l'època més esplendorosa del music hall català.

Aquest muntatge en el qual hi estan implicades 47 persones amb una durada de gairebé dues hores d'interpretació, cant i ball ininterromputs i un festival de 60 efectes de llum diferents, compta amb un estoc de figurinisme preparat per a l'ocasió que depassa els 120 vestits i accesoris de revista.

"Somnis del Paral·lel" ja va tenir el seu precedent l'any 2002 amb l'espectacle "Llums del Paral·lel" estructurat amb un mateix plantejament però amb números totalment diferents. L'èxit de públic assolit aleshores per "les llums" del qual se'n van arribar a fer més de 30 representacions, ha animat l'Elenc Artístic Arbocenc a reeditar aquell esforç presentant aquest muntatge de gran abast que ha requerit un any de preparatius.

Amb aquesta revista musical també es va estrenar la remodelació de la sala-teatre i renovació del pati de butaques del Centre Parroquial realitzada pel propis membres de l'elenc, i que ja va ser presentada dies enrere a tothom en una jornada de portes obertes.

Les entrades numerades per a la representació del dia 27 de desembre ja es poden adquirir de manera anticipada a la Papereria Montserrat de l'Arboç (c/ Hospital, 20; tel. 977 67 11 34). La taquilla del Teatre s'obrirà a partir de mitja hora abans de l'inici de cada espectacle.