Estrena de l'espectacle "Somnis del Paral·lel"

26 d'octubre de 2015

El proper diumenge, 1 de novembre, a les 7 de la tarda s'estrenarà l'espectacle musical "Sominis del Paral·lel" (també es farà una segona representació el següent dissabte, 7 de novembre a les 10 de la nit).

Dins els actes commemoratius del Centenari, el proper diumenge, 1 de novembre, a les 7 de la tarda al local del Centre, s'estrenarà l'espectacle musical "Sominis del Paral·lel" (també es farà una segona representació el següent dissabte, 7 de novembre a les 10 de la nit).

Es tracta d'una antologia de 30 números musicals extrets de les revistes de varietats que es representaven al Paral·lel barceloní durant la primera meitat del segle passat coincidint amb l'època més esplendorosa del music hall català.

Aquest muntatge en el qual hi estan implicades 47 persones amb una durada de gairebé dues hores d'interpretació, cant i ball ininterromputs i un festival de 60 efectes de llum diferents, compta amb un estoc de figurinisme preparat per a l'ocasió que depassa els 120 vestits i accesoris de revista.

"Somnis del Paral·lel" ja va tenir el seu precedent l'any 2002 amb l'espectacle "Llums del Paral·lel" estructurat amb un mateix plantejament però amb números totalment diferents. L'èxit de públic assolit aleshores per "les llums" del qual se'n van arribar a fer més de 30 representacions, ha animat l'Elenc Artístic Arbocenc a reeditar aquell esforç presentant aquest muntatge de gran abast que ha requerit un any de preparatius.

Tanmateix, amb aquesta revista musical s'estrenarà la remodelació de la sala-teatre i renovació del pati de butaques del Centre Parroquial realitzada pel propis membres de l'elenc i que ja va ser presentada dies enrere a tothom en una jornada de portes obertes.

Les entrades numerades ja es poden adquirir de manera anticipada a la Papereria Montserrat de l'Arboç (c/ Hospital, 20; tel. 977 67 11 34). La taquilla del Teatre s'obrirà a partir de mitja hora abans de l'inici de cada espectacle.