Participació a la II edició de la Fira Modernista de l'Arboç

19 de maig de 2013

L'Elenc Artístic Arbocenc participarà en la II edició de la Fira Modernista de l'Arboç, la temàtica principal de la qual serà el teatre al carrer.

Els dies 25 i 26 del mes de maig, se celebrarà a l'Arboç la II edició de la Fira Modernista. Enguany, a més d'altres novetats, compta amb la participació de l'Elenc en l'estrena  d'un Ball parlat: “El Ball de Can Ribot”,  escrit per aquesta ocasió. Es tracta d'un relat, de curta durada, en vers i de caire satíric, compaginat -com mana el “reglament” dels balls parlats-  amb peces breus de dansa que separen accions del guió.

El fet destacable és que els personatges són interpretats per la branca més jove del quadre d'actors del grup. Com epíleg, podrem gaudir de les delícies del ball modernista del Minué, dansat pels actors més experimentats de la colla.

No és aconsellable comentar d'antuvi l'argument, atès que cal estar amatent al diàleg  per poder captar les referències, ironies, metàfores i segones intencions. Que és, precisament, on ve la gràcia.

Les representacions, durant el cap de setmana, es faran al carrer Major, davant mateix de l´ajuntament, el diumenge dia 26, migdia i capvespre.

D´altra banda, el dissabte al capvespre, al capdemunt de La Rambla, es representarà l´espectacle musical  “La Revista Modernista”; és un tast de l´espectacle LLums del Paral·lelque l´Elenc va estrenar el dia de Sant Esteve de l´any 2002, i que va gaudir d´un èxit espaterrant.