Image

Somnis del Paral·lel

-Carrousel musical-

FITXA TÈCNICA

Direcció: Xavier Canals
Estrena: 1 de novembre de 2015

Després de l'èxit assolit amb l'espectacle Llums del Paral·lel l'any 2002, i de la recuperació d'alguns números l'any 2013 sota el títol La Revista Modernista, es decidí muntar un nou espectacle musical amb cançons totalment renovades coincidint amb l'inici de la celebració del Centenari de la fundació de l'entitat.

Un intens i innovador recull d’aquells espectacles del Paral·lel barceloní de principi del segle passat, que ens transporten amb nostàlgia cap a una època en què un fidel públic, seguidor d’aquest gènere, s’identificava amb entusiasme envers aquelles paròdies dins d’una tradició burlesca, satírica i carregada de segones intencions. Una multitud d’expressions artístiques, musicals, literàries i fins poètiques que han vingut passant per l’escena del music hall.

De ben segur que aquest espectacle, en un esclat de llum i de color, servirà per què alguns ho evoquin, però també altres coneguin els vells records d’aquelles revistes musicals, que contribueixen a mostrar el reconeixement d’una faceta de la nostra personalitat col·lectiva. Una tradició llargament soterrada que recuperem amb esforç, i que reneix amb força connectant intensament amb la sensibilitat del nostre poble.