Cap butaca buida

19 de gener de 2024

L’Asociació d’Empreses de Teatre de Catalunya, Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, han presentat la campanya “Cap Butaca Buida”.

Es tracta d’una iniciativa pionera al món que pretén convertir Catalunya en l’epicentre mundial de les arts escèniques el pròxim dissabte 16 de març: omplint totes les butaques de les sales de teatre que han volgut col·laborar en el projecte i així esdevingui una gran festa del teatre. D’aquesta forma, es vol inaugurar els actes de la celebració de la Setmana Mundial del Teatre.

Per això, la nostra entitat ha organitzat per al DISSABTE, 16 DE MARÇ, a les 19’00 h en el teatre El Centre de l’Arboç la representació de l’obra: “DOTZE SENSE PIETAT”, pel grup de l’Associació Cultural i Recreativa de Fals (el Bages).

Es tracta d’un multipremiat drama judicial portat al cinema el 1957, amb un brillant repartiment, que té cura de donar vida a un jurat popular en un cas de parricidi. També va tenir un gran èxit teatral i fou portat a la televisió el 1973, en el conegut programa Estudio-1, amb un estol de les primeres figures de l’escena espanyola, gaudint d’un gran ressó de la crítica i dels espectadors.

Les entrades es podran adquirir a la papereria Montserrat a partir del dilluns 22 de gener.

El preu és de 12 € pel públic i 10 € pels socis.

Per altra banda, també està programada la representació de l'obra “La reina de la bellesa de Leenane”, pel grup El Centru de Canet de Mar, el proper diumenge 12 de maig a les 19 h, de la qual us en donarem detalls més endavant.