Estrena de l'òpera rock "Jesucrist Superstar"

22 de novembre de 2021

L'Elenc Artístic Arbocenc posarà en escena el musical Jesucrist Superstar, la cèlebre òpera rock estrenada els anys 70 a Broadway, que ha esdevingut ja una obra de referència mundial. Versionada en català i amb la veu dels mateixos actors, l'elenc arbocenc estrenarà un dels muntatges més ambiciosos i complexes de tot el seu bagatge centenari.

Una quarantena d'actors i assistents darrere l'escenari és l'equip humà que donarà cos i vida a un espectacle que es va començar a gestar abans de la pandèmia i que després de superar nombroses vicissituds finalment ha pogut arribar a bon fi.

La complexa escenografia que embolcalla l'espectacle es caracteritza per una espectacularitat assolida després de mesos de disseny i construcció.

Tot i que en un principi les representacions programades inicialment estaven fixades únicament per al dissabte 11 de desembre de 2021 a les 6 de la tarda i a les 10 de la nit, la gran demanda de localitats ja ha fet afegir una tercera funció per a l'endemà, el diumenge 12 de desembre a les 5 de la tarda.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la Papereria Montserrat de l'Arboç.