Continuem l'activitat teatral

19 de setembre de 2018

Després de les merescudes vacances estiuenques i de les disbauxes festamajorenques, entre les quals vam representar com és obligat EL BALL PARLAT DE SANT JULIÀ, l’Elenc es disposa a reemprendre l’activitat teatral d’aquesta tardor.

Pel que fa a actuacions, el diumenge 30 de setembre, a les 7 de la tarda al Teatre del Centre Parroquial, reposarem en escena la divertida i picaresca comèdia MAJÒRICA, que vam estrenar exitosament el setembre del 2016, dins del programa d’actes del Centenari de l’entitat.

El dia 1 de novembre (Tots Sants) tenim prevista l’estrena d’una nova obra: “EL VERÍ DEL TEATRE” de Rudolf Sirera. És “el teatre dins el teatre”. Es tracta d’una de les obres amb més força i més impactants de la literatura teatral, traduïda i representada a més de quinze països.

Cara a les festes nadalenques, portarem a cap el recitat d’uns fragments de “EL POEMA DE NADAL” de Josep Maria de Sagarra, conjuntament i dins del tradicional concert de la coral Ressò.

Per altra banda, tornarem als assaigs iniciats fa uns mesos de l’obra “LA PEPA MACA”, una nostrada tragicomèdia de Cecília A. Màntua, que presumiblement estrenarem la propera primavera.

I, per acabar, iniciarem els assajos de l’obra “ELLES… L’ESTRANYA PARELLA” de l’autor nord-americà Neil Simon; una divertida comèdia prou coneguda, però en aquest cas en la versió femenina del mateix autor. Aquesta obra estarà interpretada majoritàriament per la branca jove de l’Elenc, com va ser el cas de “Majòrica”, amb l’afegitó de noves incorporacions.  Si bé cal dir que, de moment, no està programada encara la data d’estrena.

I és que tant el teatre com el nostre Elenc, és un no parar...