L'Elenc Artístic Arbocenc guardonat amb el "Premi Arlquí" de teatre amateur

11 de juliol de 2017

La Sala Mompou de la seu de l’SGAE a Catalunya, va acollir el dilluns 10 de juliol, el lliurament dels Premis Arlequí de Teatre Amateur, que enguany arriben a la seva 15a edició. Creats el 2003 per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, aquests guardons reconeixen entitats, grups i persones que defensen, difonen o treballen pel teatre amateur català.

D’acord amb aquesta filosofia, el Premi al Grup Amateur ha recaigut a l’ Elenc Artístic Arbocenc, en reconeixement a la seva trajectòria en el decurs dels cents anys, ja commemorats recentment.

Aquest guardó s’afegeix a la Creu de Sant Jordi de l’any 2017,  distinció atorgada per la Generalitat de Catalunya el passat 3 de maig; a l’homenatge de l’ Ajuntament de l’ Arboç, el passat 10 de juny; i al Premi “VIP’S de l’any comarcal” concedit per la Discoteca VIP’s de Calafell, el passat 2 de juliol. Sens dubte una exitosa i perllongada cloenda de “l’Any del Centenari”, que clourà definitivament el proper 25 d’agost, amb motiu de ser l’Elenc nomenat PREGONER de la Festa Major de l’ Arboç, per l’ Ajuntament de la vila.