Presentació del llibre de la història de l'Elenc

L'acte tindrà lloc el proper divendres, 7 d'abril de 2017, a les 7 de la tarda, al Teatre del Centre Parroquial

31 de març de 2017

Després de molts i molts mesos de feina, aviat sortirà a la llum el llibre que repassa la història dels 100 anys de vida de l'Elenc Artístic Arbocenc.

L'acte de presentació tindrà lloc al Teatre del Centre Parroquial el proper divendres, 7 d'abril, a les 7 de la tarda. Hi serà present l'autora del llibre, M. Teresa Rafecas, llicenciada i doctora en Filologia Catalana. Es pot dir que, durant anys, Rafecas ha fet un estudi exhaustiu de la vida de l'Elenc; una primera part realitzada uns anys enrere a la qual s'hi afegeix l'estudi dels darrers anys dut a terme des dels inicis de l'any 2015. A més, Rafecas ha comptat amb la col·laboració del presdient de l'Elenc, Josep M. Arnan; l'ex-director de l'Elenc Joan Vallès; i el dissenyador Joan Cruanyes.

També hi assistiran representants de les diferents institucions que han fet possible que aquest projecte sigui una realitat: l'Ajuntament de l'Arboç, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya.

Estem segurs que és un llibre que farà reviure a més d'un moments únics; no solament a aquells que en algun moment de la història de l'Elenc hi han format part, sinó també aquelles persones que tenen o han tingut un familiar que també ha estat vinculat a l'entitat.

Com no pot ser d'altra manera, volem agrair, no solament el suport econòmic de les institucions, sinó també a tots els membres de l'Elenc, ex-membres, col·laboradors ocasionals, públic, etc., ja que sense cap d'aquests això no hagués estat possible.