L'Elenc posa en marxa un projecte formatiu

14 de febrer de 2017

Arran de la celebració dels TALLERS de TEATRE organitzats dins del programa d’actes del centenari de l’entitat, i atesa la voluntat dels participants de seguir fent activitats teatrals, l’Elenc Artístic Arbocenc ha engegat un projecte de formació amb una trentena de persones, dividides en tres grups: un d’infantil, un de juvenil i un d’adults. Des de principis de febrer i amb un assaig setmanal, tots ells prendran part en una representació específica per a cada grup, que es posarà en escena, en una vetllada conjunta, cap a la temporada de tardor.

El disseny i direcció del projecte és treball de l’equip de direcció , encapçalat per Xavier Canals, director de l’ Elenc; la direcció artística dels grups són responsabilitat de: Alba Mañé (infantils), Natàlia Paredes (juvenils) i Esther Soler (adults); tenint cura de la coordinació  Mercè Arnan.

 

Una mostra més que les activitats de l’Elenc van en augment dia a dia, amb una previsió de renovació constant amb noves incorporacions que aportin noves  idees amb ganes i il·lusió, a profit el foment del nostre teatre i la nostra cultura.