Innocentada del Centenari en la notícia difosa el passat 28 de desembre

29 de desembre de 2015

L'Elenc ha estat fidel al calendari amb la innocentada del Centenari, que es va traduir en una notícia falsa on s'indicava que la direcció de l'Elenc quedava vacant, alhora que 17 membres també deixaven el grup. A continuació podeu llegir la falsa notícia sencera.

Ens sap greu informar que a partir del 15 de novembre del 2016, un cop acabat l’Any del Centenari, l’actual director de l’Elenc deixarà el seu càrrec, que venia desenvolupant des del 1999. La notícia ha trascendit un cop finalitzades totes les actuacions de l'Elenc en aquest any 2015.

En Xavier Canals ha estat contractat per dirigir una escola de formació teatral i oratòria a l’Arboç a partir de l'1 de gener del 2017, la qual comptarà amb un grup estable propi. Amb ell, disset membres de l’Elenc també deixaran el grup per incorporar-se a aquest ambiciós projecte, alguns dels quals formaran part de l’equip de coordinació de l’escola en qualitat d’ajudants de direcció.

Han estat disset anys que hem d’agrair la dedicació, l’esforç i les ensenyances del director, al qual li desitgem tota mena d’èxits en la nova tasca que ha decidit emprendre. Començarà, doncs, una nova etapa per a l’Elenc, com d’altres que ja s’han viscut al llarg dels gairebé 100 anys de vida, i de la que estem segurs es seguirà endavant, amb l’ajut de tothom.

Malgrat la notícia, aprofitem per desitjar-vos un Feliç Any Nou!