Ja tenim guanyador de la Macro-Panera!

23 de desembre de 2015

L'endemà al matí de la rifa de Nadal, ja ha estat entregada la Maro-Panera del Centenari de l'Elenc Artístic Arbocenc.

L'afortunat, Alfons Caracena, veí de l'Arboç, ha rebut el lot de la mà del President de l'entitat, Josep M. Arnan Martínez. Caracena, que ha volgut comaprtir el moment amb la seva familia, a més d'així disposar d'una no menyspreable ajuda per transportar tal quantitat d'obsequis, estava molt emocionat per haver aconseguit aquesta panera.

El número premiat corresponia inicialment al 9.140, que són les 4 últimes xifres del 1r premi de la rifa de Nadal de passat 22 de desembre de 2015. Donat que la butlleta corresponent a aquest número no s'havia venut, la Comissió Organitzadora del Centenari va decidir atorgar el premi al número coincident amb les 4 darreres xifres del 2n premi de la mateixa rifa, és a dir, el 2.775. Aquest número tampoc es va vendre, per la qual cosa es va procedir de la mateixa manera amb el 3r premi, és a dir, el número 5.163, venut a la botiga Les Amèriques de l'Arboç.

Recordem que la Macro-Panera del Centenari ha estat elaborada gràcies a la col·laboració de molts establiments de la vila, que s'hi van adherir tot oferint productes de la seva botiga, així com diferents tipus de vals a bescanviar als propis comerços.