L'Elenc presenta el Centenari (1916-2016)

23 d'octubre de 2015

El passat dissabte, 3 d'octubre, l'Elenc Artístic Arbocenc va tenir el privilegi de presentar el seu Centenari, en el primer acte que va tenir lloc a la sala d'actes de Cal Freixas, el nou Hotel d'Entitats de la vila de l'Arboç.

En aquest acte, conduït pel membre de l'Elenc Josep Ribas, es van presentar el logotip i la imatge corporativa del Centenari, que ens acompanyaran al llarg dels propers mesos. La Comissió Organitzadora, amb la senyora Rosa Maria Montaña com a representant, va fer una exposició dels actes més destacats que s'han inclòs en el programa d'actes, el qual inclou més d'una vintena d'esdeveniments.

Entre els parlaments protocol·laris, en primer lloc va prendre la paraula el President de la Federació de Grups Amateurs de Teatre, el senyor Josep Rafecas. Tot seguit, el president de l'Elenc, el senyor Josep Maria Arnan fou qui prengué la paraula, moment en el qual aprofità per fer un homenatge pòstum al fundador i primer director de l'Elenc, Andreu Suriol i Farré. El seu nét, Andreu Suriol, en nom de la família, agraí de tot cor les paraules i va llegir una poesia obra del seu avi.

Seguidament, l'Hble. Sr. Jordi Jané, Conseller en funcions de la Generalitat de Catalunya i arbocenc, dirigí unes paraules a l'audiència que es va aplegar per seguir l'acte, tot recordant el seu pas per l'Elenc de jove.

Finalment, l'Il·lm. Sr. Joan Sans, Alcalde de l'Arboç, va cloure l'esdeveniment amb un parlament emotiu, donat el lligam personal a l'Elenc pel fet que el seu pare fou director de l'Elenc durant molts anys.

Un cop acabat l'acte es va obsequiar els assistents amb una copa de cava del Centenari, una edició limitada amb xapa dissenyada exclusivament per a l'efemèride.