A punt d'encetar el Centenari

22 de setembre de 2015

S’estan enllestint els últims detalls per donar el tret de sortida a l’Any del Centenari. Oficialment això serà el diumenge 1 de novembre d’enguany, amb l’estrena del nou espectacle de revista musical “SOMNIS del PARAL·LEL”.  Una quarantena de persones venen treballant des de fa mesos per posar en escena una trentena de números musicals, plens d’elegància, alegria, vistositat, divertiment i xerinola. Un esclat de llum en un espectacular escenari on s’hi escoltaran cançons força emblemàtiques pels amants del gènere musical, tot desfilant més de dos-cents vestits que, en un colorit ple de lluminositat, per gaudi de l’espectador.

Però abans, el dissabte 3 d’octubre, tindrà lloc l’acte de presentació del Centenari i del programa d’actes -obert al públic-  per aquest any de l’1 de novembre del 2015 a l´1 de novembre del 2016, data en que es compleixen els 100 anys d’un grup que va fundar el Sr. Andreu Suriol i Farré, al qual se li retrà un merescut reconeixement.

A partir d’aquí ja tot serà qüestió de seguir amatents el programa, que durant tot un any ens oferirà diverses representacions teatrals, tallers formatius, conferències..., destacant la inauguració de la remodelada sala-teatre, fet que tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre.

Felicitem-nos doncs, i celebrem-ho tots plegats!!!