2n aniversari de l'estrena del web de l'Elenc

8 de maig de 2015

Us informem que, tal dia com avui de fa dos anys, vam estrenar la pàgina web de l´ELENC ARTÍSTIC ARBOCENC.

Esperem i desitgem que en el decurs d´aquests dos anys l´hagueu utilitzat per conèixer la nostra història, la nostra gent, la nostra identitat, les nostres activitats, els nostres projectes i fins les darreres notícies que s´han anat suscitant dia a dia, amb un ampli reportatge fotogràfic dels nostres espectacles, podent així estar més al dia i més a prop de l´Elenc.

Val a dir que també podem gaudir de "tràilers" d´espectacles de l´Elenc que es poden trobar al canal de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCpjO6l06Rxh48mt2xzMzMDg

Us recordem que també podeu contactar amb nosaltres per aquest web i interactuar a través de Twitter (@elencarbocenc) i Facebook (facebook.com/elencartisticarbocenc).

El nostre propòsit és seguir millorant tot atançant-nos als sistemes moderns de comunicació, per donar-nos a conèixer arreu, millorant la difusió i el foment del nostre teatre.

Tenim previst, ben aviat, una especial atenció al Centenari de l´Elenc, amb una àmplia i detallada informació del programa d´actes, a l´abast de qualsevol consulta.

No cal dir que restem oberts a rebre i considerar els comentaris i suggeriments que creieu oportuns.

Ens felicitem tots plegats per aquest avenç  a profit del nostre grup i del nostre teatre.