L'Elenc mostra el seu condol per la pèrdua de la Roser Boronat

28 d'abril de 2015

El passat divendres dia 24 vam perdre una gran actriu que va formar part de l'Elenc des de que era petita fins que, ja de ben gran, el cos i la memòria li van impedir. Es tracta de la Roser Boronat i Miquel, de 88 anys.

Ben cert és que, després de deixar els escenaris, la Roser sempre havia estat una fidel seguidora de l'Elenc, no faltant a cap de les estrenes que es representaven en el nostre teatre El Centre, amb el característic costum d'ocupar sempre el mateix lloc al pati de butaques. Fins i tot, el cap de setmana anterior encara va veure, des del balcó de casa seva, l'espectacle que l'Elenc representava durant la Fira Modernista.

Aquesta pèrdua ha colpit profundament la família teatral arbocenca, a més -de ben segur- a tota la vila, ja que era una persona prou coneguda i estimada.

Des d'aquí, en nom de l'Entitat i de cadascun dels seus membres, fem arribar, especialment a la família que la Roser té dins l'Elenc -els seus fills Ricard i Mercè, el seu gendre Josep M. i els seus néts Mercè i Conrad- així com a la resta de la família, el nostre sentiment de condol i el missatge d'esperança i confort.

Descansi en pau.