19 de febrer de 2015

La Comissió Organitzadora i les diferents comissions de treball, formades per més d’una trentena de persones, ja estan en plena activitat preparant un programa d’actes a celebrar en el decurs de l’any del Centenari de l´Elenc Artístic Arbocenc, que començarà l’1 de novembre del 2015 i clourà l´1 de novembre del 2016.

Representacions teatrals, tallers, conferències, taules de debat, exposicions… són només algunes de les activitats previstes.

Cal destacar de manera especial la remodelació i canvi de butaques de la sala teatre del Centre parroquial; una iniciativa pensada per donar una millor estada i més comoditat a l’espectador.

Una vegada estigui acabada l’obra, s’organitzarà una jornada de “portes obertes” perquè tothom pugui gaudir de les novetats i informar-se de la campanya “d´apadrinament de butaques” que es portarà a cap.

Recordem que l'Elenc Artístic Arbocenc va fundar-se amb aquest nom en la representació teatral de “Don Juan Tenorio”,  l'1 de novembre del 1916. A partir d'aleshores s'ha vingut desenvolupant tota una llarga activitat teatral en què hi han participat un llarg nombre d'arbocencs i arbocenques que, amb el seu esforç, han fent possible arribar fins avui i poder celebrar aquesta efemèride. No cal dir que des d'aquesta pàgina seguirem informant de tot allò que s'esdevingui.