Gran èxit de l'Elenc a la Fira Modernista

8 de juny de 2014

En l'edició del 2013 de la Fira Modernista, els diversos espectacles representats per l'Elenc van merèixer tota mena d'elogis, i la crítica popular va ser d'allò més satisfactòria i fins a més d'un va sorprendre agradablement. Serà per això que l'actuació d'enguany era esperada amb expectació, i més sabent que la majoria dels espectacles eren en caràcter d'estrena.  Doncs “dit i fet”:  més gent que mai en les tres actuacions, sobre tot la del diumenge a la tarda en la qual la plaça de la Vila estava de gom a gom, i en acabar el públic romania al seu lloc tot esperant-ne “més”.

Tres espectacles totalment diferents van copsar de valent als espectadors: la demostració esportiva de LA SINCRO, per la seva originalitat i comicitat; la vistositat, la posada en escena i la qualitat del concert de GÓSPEL i la majestuositat  d'una emocionant MOIXIGANGA. Per descomptat que els números de Revista Musical -ja “especialitat de la casa”- van delectar tothom. Així que s'ha deixat el llistó més amunt encara…  El més difícil és que: com més èxit tinguem, més s'esperarà l'any vinent.

Cal fer esment també de les originals PERFORMANCES de la Gent de Teatre de Sitges, que van col·laborar amb l'Elenc en el decurs de la Fira.