"Llegendes Urbanes i alguna de Campestre", dissabte 15 de febrer al Teatre "El Centre" de l'Arboç

10 de febrer de 2014

L'Elenc Artístic Arbocenc ha programat per a aquest proper dissabte, 15 de febrer, a les 10 de la nit, la representació de l'espectacle "Llegendes Urbanes i alguna de Campestre", divertides escenes visuals, alegrement dramàtiques i farcides de sensacions, a càrrec del grup Grappa Teatre.

Cliqueu aquí per veure un vídeo amb alguns retalls de l'espectacle.

Aquest és el resum que fa la mateixa companyia:

"Aquest espectacle és una selecció de les millors llegendes urbanes que hem trobat, i que per alguna raó més ens han agradat. Manipulades al nostre gust i conveniència, les expliquem amb poques paraules, plasticitat visual, poesia i singular execució gestual. Entusiastes com som de l’artista colombià Fernando Botero, ens hem endinsat en el seu particular univers amb el pretext del contingut que ens és comú, ja que ell també ha tractat aquests temes en les seves obres pictòriques. Des de sempre ens hem sentit molt a prop del seu art, tant en les propostes temàtiques com en la manera d’exposar-les, que una gran majoria cataloga de teatral.

Així, doncs, Llegendes urbanes i alguna de campestre mostra dos personatges volumètrics i rodanxons (suposats models del pintor i escultor) que despleguen una sèrie d’històries curioses i de divertits rumors, originant diverses escenes amb lobjectiu dacostar lespectador a limaginari col·lectiu i captivar-lo a través de les sensacions. Tot plegat: un seguit de miratges, probablement derivats de les nostres pròpies pors. Woody Allen manifesta que les llegendes urbanes només serveixen per distreure la societat mortal, i nosaltres hi estem d’acord, bàsicament pel que fa a passar una estona agradable i divertida."

Actors:                                                       Alba Aluja i Miquelanxo d’Oca
Guia de les llegendes i direcció:                  
Gilbert Bosch
Ajudant de direcció:                                    Teresa Ros
Escenografia:                                             Felbert
Disseny d’il·luminació i operador:                 Àlex Felip
Disseny de so i operadora:                          Montse Lila
Figurinista del vestuari:                               Núria Cardoner
Música:                                                      Azorín Fenoll
Locució:                                                     Pere Molina
Banda d’efectes i sorolls:                             Cristian Timoneda
Confecció vestuari:                                      Conxa Giralt
Confecció carcasses cos:                             Alba Martorell i Sebastià Brau
Material d’attrezzo:                                     David Bosch, Eva Escudero,                                                                  Sílvia & Ona Jou i Judit Rabasseda
Fotos de l’espectacle:                                  Ruth Llausí
Disseny gràfic del cartell:                             Cristian Timoneda
Agraïments:                                                A Botero per la inspiració,                                                                  Paco Mir, Pere Molina, equip tècnic                                                                  i humà del Teatre Joventut de                                                                  l’Hospitalet de Llobregat,                                                                  Perruqueria “Personal by Lourdes”,                                                                  Societat La Lleialtat i Ajuntament de                                                                  Sant Miquel d’Olèrdola
Producció:                                                  Grappa Teatre, S.L.