Exitós "Ball Parlat de Sant Julià"

27 d'agost de 2013

La representació del Ball parlat de Sant Julià, en el seu desè aniversari, fou ben exitosa; tan a nivell artístic, com de públic.

Aquest Retaule, que evoca la vida, martiri i mort del patró de l'Arboç, fou escenificat -com és habitual cada any- en el presbiteri de l'església parroquial de la vila el capvespre de la vigília de la Festa Major, en acabar la cercavila i la celebració de les completes i el cant dels goigs del màrtir Julià.

Val a dir que, enguany, era una representació un tant emotiva, en complir-se el desè aniversari, des de que l'Elenc el va recuperar l'any 2004 i que, a partir d'aleshores, s'ha instituït com a tradició dins del programa d'actes de la Festa Major. Cal destacar també que el repartiment d'actors ha estat exactament el mateix que ho va interpretar ara fa una dècada.

Un altre detall a destacar és que, després d'aquests anys, l'església presentava un aspecte immillorable de públic que seguí fil per randa les evolucions de les diferents escenes de l'espectacle. Una mostra de que els arbocencs se l'han fet seu i els il·lusiona reviure aquesta tradició ja tan nostrada.