"Don Juan Tenorio" clourà el Centenari de l'Elenc

24 d'octubre de 2016

L'1 de novembre tindrà lloc la cloenda del Centenari de l'Elenc, amb l'estrena de l'obra "DON JUAN TENORIO", que també es representarà els dies 5 i 6

Després d'iniciar l'Any del Centenari l'1 de novembre del passat 2015 amb l'espectacle musical "Somnis del Paral·lel", han estat molts els actes que s'han anat celebrant fins el dia d'avui, tan de caire artístic com social.

El proper 1 de novembre, doncs, arriba el dia de posar punt i final a la densa agenda d'actes que l'Elenc ha dut a terme per celebrar aquesta efemèride. És per això que a l'acte de clousura s'estrenarà el mític drama de José Zorrilla, "DON JUAN TENORIO", coincidint ni més ni menys que amb la mateixa obra que es va posar en escena l'1 de novembre de l'any 1916.

L'obra es representarà únicament 3 vegades al Teatre del Centre Parroquial de l'Arboç:

- Dimarts 1 de novembre, a les 7 de la tarda
- Dissabte 5 de novembre, a les 10 de la nit
- Diumenge 6 de novembre, a les 7 de la tarda

Les localitats són numerades i ja són a la venda de forma anticipada a la Papereria Montserrat (c/ Hospital, 20) de l'Arboç. També es podran adquirir directament a taquilla a partir de 30 minuts abans de l'inici de cada sessió.

Desitgem de tot cor que hàgiu gaudit d'aquest any del Centenari tant com ho hem fet nosaltres i que acabeu de fer-ho amb l'acte de cloenda!