"Majòrica", propera estrena de l'Elenc

12 de setembre de 2016

Els dies 18 i 24 de setembre l'Elenc Artístic Arbocenc estrenarà la divertida comèdia "Majòrica", de Xesc Forteza, al Centre Parroquial de l'Arboç. L'Elenc ha sortejat una entrada doble per assistir a una de les representacions

Seguint amb la programació de l'Any del Centenari, l'Elenc Artístic Arbocenc estrenarà el proper diumenge 18 de setembre, a les 7 de la tarda, la divertida comèdia "Majòrica", del dramaturg mallorquí Xesc Forteza. Se'n farà una segona representació el dissabte 24 de setembre, a les 10 de la nit. Ambdues funcions tindran lloc al teatre del Centre Parroquial, i les entrades ja es poden adquirir de forma anticipada a la Papereria Montserrat (c/ Hospital, 20).

Des de la pàgina de l'Elenc al Facebook s'ha fet un sorteig d'una entrada doble per assistir a una de les dues representacions. La guanyadora ha estat la Loli Galdeano. Enhorabona!.

L'obra és una comèdia en clau vodevil social, en el qual l'engany, la tendresa dels personatges, les ganes de viure per damunt de tot i l'humor s'enfronten en una situació on la mancança de diners, la necessitat de sobreviure, els problemes amb els fills que fugen de la misèria i les drogues serveixen de teló de fons de situacions hilarants, esbojarrades i, fins i tot, surrealistes.