Obertes les incripcions per al taller de maquillatge teatral

24 d'abril de 2016

Ja es poden presentar a la Casa de Cultura de l'Arboç les butlletes per inscriure's al taller de maquillatge teatral per a adults el proper dissabte 14 de maig

Dins dels actes del Centenari, està programat un taller de maquillatge teatral per a adults, que tindrà lloc el proper dissabte 14 de maig, d'11 a 14 h i de 17 a 20h; al local del Centre Parroquial de l'Arboç. Adjuntem una còpia del cartell per a la vostra informació i per si sou tan amables de fer-ne difusió entre els membres de l'entitat o col·lectiu del qual formeu part, per si hi poden estar interessats.

A càrrec de personal experimentat de l'Elenc, el taller està enfocat en el maquillatge bàsic de l'actor/actriu, el maquillatge per a espectacles de fantasia, la caracterització del rostre i/o del personatge, així com l'aplicació de postissos.

La participació és totalment gratuïta; si bé caldrà formalitzar un dipòsit de 5 euros que seran retornats a la finalització del taller sempre i quan l'alumne hagi assistit a la totalitat del curs. A més a més, també es lliurarà un diploma acreditatiu de participació.

Les places són limitades i l'admissió es farà per rigorós ordre d'inscripció, que ja es pot fer fins el dia 10 de maig de 2016. Per tal d'inscriure's cal presentar la butlleta d'inscripció degudament omplerta, juntament amb els 5 euros, a la Casa de Cultura -Cal Rosell-, c/ Major 37 de l'Arboç. La butlleta d'inscripció està inclosa en el díptic que es pot trobar a la Casa de Cultura i a la Papereria Montserrat.

Podeu descarregar la butlleta d'inscripció clicant AQUÍ.