Tallers infantils del Centenari

12 d'abril de 2016

El passat dissabtes dia 2 d'abril, l’Elenc Artístic Arbocenc va impartir un curset/taller de teatre intensiu adreçat a nens i nenes amb edats compreses entre 8 i 15 anys.

Amb la voluntat de fer una petita introducció del món del teatre a possibles futurs actors i actrius, les 24 persones inscrites van rebre nocions de vocalització, expressió oral i corporal, interpretació i inhibició, entre altres.

El mateix dia es varen realitzar dos tallers: al matí per al primer grup (8-11 anys) i a la tarda per al segon (12-15 anys). Ambdues sessions van ser impartides pel director de l’elenc, Xavier Canals, amb l’ajuda de les joves actrius/monitores Mercè Arnan, Alba Mañé, Natàlia Paredes i Esther Soler.

Aquesta activitat s’inscrivia dins de la intensa programació d’actes extraordinaris organitzats per commemorar el centenari de l’Elenc Artístic Arbocenc que se celebra enguany.

Els propers dies s'informarà de l'obertura d'inscripcions per al taller intensiu de maquillatge teatral, que tindrà lloc el proper dissabte 14 de maig de 2016.