Obertes les incripcions per als tallers intensius de teatre infantil

21 de març de 2016

Ja es poden presentar a la Casa de Cultura de l'Arboç les butlletes per inscriure's als tallers intensius de teatre infantil del proper dissabte 2 d'abril

Dins dels actes del Centenari, estan programats dos tallers intensius de teatre infantil; el primer per a nens i nenes de 8 a 11 anys, i el segon de 12 a 15 anys. Aquests tallers tindran lloc el proper dissabte 2 d'abril, de 10.30h a 13.30h el primer i de 17 a 20h el segon; al local del Centre Parroquial de l'Arboç.

A càrrec de l'equip de direcció de l'Elenc, el taller està enfocat en la iniciació i formació del futur actor i, en particular, en aspectes com l'expressió oral i corporal, la vocalització, la inhibició, la interpretació i la dansa, entre altres.

La participació és totalment gratuïta; si bé caldrà formalitzar un dipòsit de 3 euros que seran retornats a la finalització del taller sempre i quan l'alumne hagi assistit a la totalitat del curs. A més a més, també es lliurarà un diploma acreditatiu de participació.

Les places són limitades i l'admissió es farà per rigorós ordre d'inscripció, que es podrà fer a partir del dia 21 de març i fins el dia 30 del mateix mes. Per tal d'inscriure's cal presentar la butlleta d'inscripició degudament omplerta, juntament amb els 3 euros, a la Casa de Cultura -Cal Rosell-, c/ Major 37 de l'Arboç.

Podeu descarregar la butlleta d'inscripció clicant AQUÍ.