Obertes les incripcions per al taller intensiu de teatre per a adults

21 de gener de 2016

Ja es poden presentar a la Casa de Cultura de l'Arboç les butlletes per inscriure's al taller intensiu de teatre per a adults dels dies 20 i 27 de febrer

Dins dels actes del Centenari, està programat un taller intensiu de teatre per a adults. Aquest taller tindrà lloc els dissabtes 20 i 27 de febrer, de 10 a 14h i de 16 a 20h, al local del Centre Parroquial de l'Arboç.

A càrrec de l'equip de direcció de l'Elenc, el taller està enfocat en la iniciació i formació de l'actor i, en particular, en aspectes com la concentració, l'expressió oral i corporal, la vocalització, la inhibició, la interpretació, la improvisació i la dansa, entre altres.

La participació és totalment gratuïta; si bé caldrà formalitzar un dipòsit de 5 euros que seran retornats a la finalització del taller sempre i quan l'alumne hagi assistit a la totalitat del curs. A més a més, també es lliurarà un diploma acreditatiu de participació.

Les places són limitades i l'admissió es farà per rigorós ordre d'inscripció, que es podrà fer a partir del dia 21 de gener fins el dia 13 de febrer de 2016. Per tal d'inscriure's cal presentar la butlleta d'inscripició degudament omplerta, juntament amb els 5 euros, a la Casa de Cultura -Cal Rosell-, c/ Major 37 de l'Arboç.

Podeu descarregar la butlleta d'inscripció clicant AQUÍ.