L'Elenc és escollit com a pregoner de la Festa Patronal de l'Esbart Sant Julià de l'Arboç

9 de gener de 2016

L'Elenc Artístic Arbocenc, de la mà del seu president, realitzarà el pregó de la Festa Patronal de Sant Julià d'enguany amb motiu del Centenari, que organitza l'Esbart Sant Julià aquest diumenge 10 de gener, a les 12 del migdia al Centre Parroquial

Com és sabut, l'Esbart Sant Julià, entitat de la vila de l'Arboç, celebra la seva Festa Patronal en honor a Sant Julià pels volts del 9 de gener. Enguany, aquesta efèmeride tindrà lloc el proper diumenge 10 de gener, a les 12 del migdia al Centre Parroquial.

Aquest 2016, l'Esbart ha volgut retre un homenatge a l'Elenc amb motiu de la celebració del Centenari. És per això que ha ofert a l'Elenc Artístic Arbocenc la prestigiosa tasca de realitzar el pregó de la seva Festa Patronal. Aquest honor el materialitzarà el president de l'entitat, el Sr. Josep M. Arnan.

Des de l'Elenc celebrem que l'Esbart Sant Julià s'afegeixi a les celebracions de l'Elenc i ens brindi aquest petit homenatge, donades les bones relacions entre ambdues entitats que es tradueixen en col·laboracions que podríem definir com ininterrompudes al llarg de molts anys.